MISS MARAMUREŞANCA 2011

 Asociatia de ineret AM FOST S-OM FI din Ieud in partneriat cu Asociatia ROTARACT TEAM CLUB organizeaza in data de 07.08.2011 incepand cu ora 18.00 a patra editie a concursului de frumusete bazat pe cultura populara si aptitudini artistice MISS MARAMURESEANCA.

Evenimentul este finantat de CL Baia Mare si CJ Maramures din fondurile destinate actiunile culturale pentru anul 2011.Parteneri in acest proiect sunt: Ansamblul Folcloric National TRANSILVANIA, Muzeul de Etnografie si Arta Populara. Spectacolul va fi preluat de catre postul de televiziune ETNO TV si mai mult ca sigur va fi transmis in direct.

Inscrierile pentru concurs se fac accesand site-ul. www.arttradition.ro - sectiunea Miss Maramuresanca sau la sediul Ansamblului Folcloric Transilvania de luni pana vineri, intre orele 8-16. Termenul limita de inscriere este data de 31.07.2011.


Mai multe detalii despre acest proiect puteti obtine din materialul atasat. Cei care doriti mediatizarea evenimentului va atasez si macheta afisului, macheta pe care,in virtutea relatiilor de buna colaborare, mi-am permis sa trec siglele institutiilor media pe care le reprezentati.In situatia in care nu doriti ca sigla dvs. sa fie postata pe afis, va rog sa-mi comunicati pana la data de 20.07.2011.

Cei care doriti, puteti publica/posta macheta acolo unde credeti de cuviinta. Precizez ca proietul a fost finantat de la bugetul local cu suma de 7000 lei si de la CJ cu suma de 6000 lei.

Doresc sa va mai informez ca proiectul este realizat cu sprijinul deputatului independent Gheorghe Zoicas si a unor parteneri traditionali ai actiunilor noastre precum : ART TRADITION, ILNIC ELECTRIC, FLAMGARD si TOMITEX.

Cu multumiri anticipate pentru suportul mediatic asigurat acestui eveniment,
Ioan Doru Dancus.
Sursa : Maramuresul Online
Proba 1; AUTENTICITATEA COSTUMULUI POPULAR

            Scurta prezentare si defilare in scena, in ordinea numerelor de concurs. Fiecare concurenta are la dispozitie trei minute pentru prezentarea costumului popular din  zona  pe care o reprezinta

PROBA 2:Proba de aptitudini artistice:

Concurentele vor trebui pe parcursul a doua  minute pentru fiecare,  sa convinga juriul si publicul ca au  calitati artistice(cantat, jucat,etc)

PROBA 3 Prezentare mancare traditionala:

Fiecare concurenta va trebuie sa prezinte  cate o mancare traditionala specifica zonei pe care o reprezinta;

PROBA 4 Proba calitati fizice POALE-N BRAU:

                                    Concurentele vor defila pe scena intr-o tinuta care trebuie sa le scoata in evidenta calitatile fizice;

PROBA 5 Proba rochiilor de mireasa traditionale.

                                    Concurentele vor imbraca costume de mireasa traditionale, specifice zonelor pe care le reprezinta.  Vor defila in scena pe un fond sonor cu melodii maramuresene (De mars la cununie,Rosmalin din coltu mesii, Mireasa de-amu nainte, Cine n-a juca mireasa)


Leave a Reply