Top 10 - Costume de baie - 2011

In acest sezon torid, decizia de a-ti cumpara un costum de baie poate fi dificila, mai ales ca magazinele din Baia Mare si din judet abunda in oferte. Animal print, nude, cu bretele, cu buline, cu dungi sau imprimeuri - varietatea de modele te pune cu siguranta pe ganduri, motiv pentru care eMaramures vine in intampinarea cautarilor tale si iti propune un top 10 al costumelor de baie dux-pièces, dar si un clasament similar pentru variantele intr-o singura bucata.

Am ales pentru intocmirea topului ultimele creatii Victoria's Secret - unul dintre brandurile cele mai cunoscute in materie de lenjerie intima. Da un ochi peste propunerile noastre si e posibil sa descoperi costumul de baie visat, care sa iti puna in valoare formele si care sa te faca sa te simti in largul tau atat in apa, cat si cand stai pe plaja si esti sub lupa altora.

La categoria dux-pièces, dupa lungi cautari, va propunem:


Locurile 1, 2 si 3


Locurile 4, 5 si 6


Locurile 7, 8 si 9



Si, nu in ultimul rand, locul 10:
Top 10 - costume de baieCa o curiozitate, mentionam ca ani de-a randul s-a considerat ca pielea femeilor trebuie sa ramana alba, ca simbol al puritatii. Primele marturii despre costumele de baie dateaza din vremea infloritoare a Pompeiulu, picturile murale intruchipand femeile purtand dux-pièces-uri provocatoare.

Pana in vremea Primului Razboi Mondial, singura distractie a femeilor pe malul marii era saritul in valuri, cu ajutorul unei franghii care era prinsa la mal, pentru ca inotul era considerat un sport exclusiv masculin.


La categoria costume intregi, primele zece clasate sunt:


Locurile 1, 2 si 3


Locurile 4, 5 si 6


Locurile 7, 8 si 9


Iar ocupanta locului 10:
Top 10 - costume de baieIn anii '20, doamnele si domnisoarele au inceput sa sfideze regula care spunea ca trebuie sa stea departe de apa si s-au avantat cu curaj in valuri, desgolindu-si tot mai mult trupul si dandu-le noi si noi provocari creatorilor de moda.

Astfel, desi considerate foarte multa vreme drept simboluri ale decadentei burgheziei, costumele de baie au rezistat si au evoluat in timp, iar in prezent au ajuns sa reprezinte pentru noi, femeile, unele dintre cele mai importante piese vestimentare.
 


Sursa: Copy&Paste
Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, marți, 7 iunie 2011


Leave a Reply