Valentine’s Day si Serbarile Zapezii 2011 vor fi sarbatorite patru zile la Borsa

Patru zile de petrecere pentru amatorii sporturilor de iarna. Aceasta este oferta pe care autoritatile din orasul maramuresean Borsa o au pentru acest final de saptamana. Manifestarea a devenit deja o traditie in micutul oras de la poalele Pietrosului Rodnei, insa, din cauza crizei economice a fost la un pas sa fie anulata anul acesta.
Primarul din Borsa, Remus Stetco, a precizat  ca o firma din Satu Mare a salvat Serbarile Zapezii 2011, pentru ca a ajutat cu fonduri organizarea celei de-a noua editii. Concertele si petrecerea in aer liber vor incepe vineri, 11 februarie, si vor fi continuate si de Valentine’s Day, dupa cum a explicat primarul.

Seful serviciului Salvamont de la Borsa, Ionel Paul Timis, care se numara printre organizatorii din acest an, a aratat ca deja in zona partiei se amenajeaza scena si ca in fiecare seara va fi muzica si distractie printre schiori, dar si printre localnicii asteptati in numar foarte mare la eveniment. “Timpul e foarte bun, prognoza e la fel de buna pentru weekendul urmator. Credem ca va fi foarte, foarte bine”, a aratat el.

Autoritatile au in plan organizarea unor Serbari ale Zapezii si in luna decembrie a acestui an, cand e programata darea in folosinta a partiei olimpice care e amenajata din fonduri guvernamentale. Proiectul a avut parte de nenumarate amanari, de la demararea lui fiind schimbate firmele executante, dar si sursa de finantare. Stetco a precizat ca exista totusi mari sanse ca la finalul acestui an investitia sa fie finalizata iar borsenii sa poata sarbatori asteptatul moment. 


Emm.ro | 9 februarie 2011  | autor:  Andrei Sovan
Sursa: Maramuresul Online



Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply