Pensiunea-restaurant Casa Iurca de Calinesti - Maramures

Pensiunea este situată in Sighetu Marmaţiei, în inima Ţării Maramureşului, cum este numit acest colţ de pământ românesc, încărcat de istorie şi de legende, sculptate în lemn cu hărnicie şi dârzenie de oamenii deosebiţi ai acestor locuri.

     A călători prin Maramureş înseamnă să descoperi mâna şi mintea meşteşugarului care a făurit o civilizaţie a lemnului în Maramureş, înseamnă să simţi prezenţa omului întrezărindu-se în spatele oricărei piese de mobilier, olărit, costum, arhitectură, muzică sau dans popular.

     Pensiunea Casa Iurca de Călineşti încearcă să aducă în sufletul călătorului care îi calcă pragul o picătură din tot ceea ce înseamnă Maramureşul. O face cu responsabilitate, dăruire, drag de oameni, traditii şi frumos.

    Ingredientele acestei picături la pensiunea Casa Iurca de Călineşti sunt: posibilitatea de a servi masa într-un restaurant cu specific local (cu meniuri tradiţionale, cu muzică autentică din Maramureş, iar pentru cei pasionaţi cu adevărate sărbători ale tradiţiilor locale) şi cu spaţii de cazare care îmbină cu eleganţă şi fineţe confortul cu tradiţia, rusticul cu modernismul. 



Contact:
Rezervari restaurant
Telefon: +40 262 318 882
+40 371 056 449
E-mail: office@casaiurca.ro
Rezervari hotel
Telefon: +40 262 318 890
+40 371 056 450
Fax: +40 0262 318 885

Sursa: Maramuresul Online

Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply