Snoop Dogg !?!?!? ...dute ba in China

Snoop Dogg a vrut sa angajeze toata populatia din Liechtenstein pentru noul sau videoclip.

BINE CA NU VROIA IN CHINA... Rapperul american Snoop Dogg a dorit sa angajeze intreaga populatie a micutului stat Liechtenstein pentru a face figuratie intr-un nou videoclip al sau, informeaza contactmusic.com.

Starul hip hop s-a adresat oficialitatilor din aceasta mica tara europeana, situata la granita dintre Elvetia si Austria - care are o suprafata de 160 de kilometri patrati si o populatie de 35.000 de locuitori -, cerandu-le permisiunea de a filma un videoclip in Liechtenstein.

Insa cele doua parti nu au ajuns la o intelegere, deoarece oficialitatile din aceasta tara au declarat ca nu dispun de timp suficient pentru a organiza toate detaliile necesare, potrivit publicatiei britanice Daily Mirror.

Karl Schwaerzler, un oficial din Liechtenstein, a declarat pentru cotidianul britanic: "Am primit in trecut cereri de inchiriere a unor palate sau chiar a unor sate intregi, insa nimeni nu ne-a contactat pana acum pentru a inchiria intreaga tara. Ar fi fost posibil, insa echipa manageriala a rapperului Snoop Dogg nu ne-a oferit timp suficient".

Cordozar Calvin Broadus Jr., nascut pe 20 octombrie 1970 si cunoscut sub numele de scena de Snoop Dogg (in trecut Snoop Doggy Dogg), este un rapper american nominalizat la premiile Grammy, producator muzical, dar si actor de film. Snoop este un MC de marca pentru scena hip hop de pe coasta de vest a SUA, el fiind unul dintre cei mai cunoscuti protejati ai lui Dr. Dre.

Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Ego Trippin'" (2008).

Snoop Dogg a sustinut un concert, in septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucuresti.

Sursa: Maramuresul Online



Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply