Sinistrat, salvat de la înec de femeia gonflabilă cu care făcea sex

Un bărbat din comuna vasluiană Îndiguieşti a fost surprins de viitură în timp ce se afla în pat cu o femeie gonflabilă din vecini. Genică B. nu a auzit alarma de inundaţie deoarece era prea preocupat cu satisfacerea poftelor carnale. În timp ce consătenii lui se adăposteau de furia apelor pe un deal din împrejurimi, bărbatul îşi proptea femeia gonflabilă de perete, dar mai bine nu zic ce-i făcea, că poate citesc şi copii la ora asta.


Norocul lui Genică B. a fost că, în momentul în care casa i-a fost măturată de viitură (el ar fi vrut ca viitura să-i măture doar firimiturile de pe jos) se ţinea zdravăn de femeia gonflabilă, care, în plus, era şi foarte strâmtă. Împins de suflul apelor, bărbatul nu s-a mai oprit decât 20 de kilometri în aval.


Aventura lui nu s-a terminat însă aici. Genică B. a nimenit în toiul unei vizite a lui Băsescu, iar preşedintele, mijindu-şi ochii şi nevendindu-i să creadă în ce poziţie nefirească au rămas înlănţuiţi partenerii, l-a făcut şi pe el găozar, nu numai pe reporterul Antena 3 care se afla la faţa locului.


Sursa: Maramuresul Online





Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply