Vrei sa participi la turneul mondial de poker pe dezbracate?

Nemtii nu mai stiu ce sa faca pentru distractie, asa ca au ajuns sa propuna extinderea in toata lumea a unui turneu de poker pe dezbracate. E adevarat, concursul are un enorm succes si unii cred ca ar prinde de minune si in Romania. Tu ce crezi?


Organizatorii primului turneu national de poker pe dezbracate, din Germania, spun ca s-au bucurat de un succes atat de mare incat vor sa faca un eveniment international.


Finala evenimentului a avut loc la Hamburg, dupa etape eliminatorii desfasurate in toata tara, inclusiv la Berlin, Dresda sau Cologne.


Participantii la concurs sunt fie jucatori profesionisti de poker, fie amatori. In orice caz, nu toti cei care ajung in finala sunt gata sa-si foloseasca optiunea de a renunta la haine pentru a primi jetoane in plus.


Texas hold’em a devenit un joc foarte popular, iar turneul pe dezbracate, din Germania, a fost urmarit cu mult mai mare interes decat ar fi fost daca era unul de poker obisnuit.


In total, 54 de jucatori s-au calificat in finala, iar castigatorul a fost Marcel Langkebel. Pe locul al doilea s-a clasat modelul Jasmin Sun.

Sursa: Maramuresul Online





Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply