Tragedie Borsa - Copilul luat de apele raului Repedea, gasit mort in albia Viseului (VIDEO)

Tragedie la Borsa. Un copil in varsta de opt ani a fost luat de apele raului Repedea in dupa-masa zilei de ieri, 5 mai, iar astazi, in jurul orei 13.30, a fost gasit mort in albia Viseului.  Potrivit parintilor, micutul se juca langa raul Repedea cu o galeata cand a fost vazut ultima oara in viata. Toata noaptea l-au cautat, iar in aceasta dimineata au cerut ajutorul mai multor echipe de salvare din Borsa. 




Micutul, Alin Costel Timis, care locuia in cartierul Repedea din Borsa, putin mai sus de scoala, s-a dus, in dupa-masa zilei de miercuri, 5 mai, cu galeata la rau ca sa ia apa. De atunci nimeni nu l-a mai vazut. 



Vecinii au presupus ca acesta a fost luat de apa in momentul in care s-a aplecat sa umple galeata, iar curentii l-au tras la fund, raul fiind destul de involburat dupa ploile din ultimele ore.





Tatal lui Alin a povestit ca nenorocirea s-a petrecut cat timp copilul s-a aflat in grija unchiului sau.

''Ieri dimineata, s-o rugat de mine sa-l las sa mearga la unchiu-so, care are o casa langa rau, in constructie. Pe la amiazi m-o sunat unchiu-so sa-mi spune ca nu-l afla nicaieri. L-am cautat toata seara. Am pierdut ce-i mai drag! Mai am un copil acasa, da ala saracu' ii bolnav'', a povestit, indurerat, tatal micutului.

Politistii, salvamontistii, pompieri, dar si localnicii din zona l-au cautat pe copil de-a lungul firului apei. Echipele de salvare au coborat spre Viseu, Repedea fiind un afluent al acestui rau. In jurul orei 13.30, echipele de cautare au gasit trupul baietelului in raul Viseu, insa din cauza ca a stat mai bine de 17 ore in apa, era de nerecunoscut. Parintii micutului, distrusi de durere, n-au putut decat sa strige ''Vai, copilul meu!'' cand i-au vazut pe pompieri scotandu-l din apa.

Cadavrul copilului a fost dus la morga pentru efectuarea necrosiei si determinarea cauzei decesului

Reporter : Andrei Sovan
Sursa: Maramuresul Online






Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, joi, 6 mai 2010


Leave a Reply