"MARGELATU" [ Florin Piersic ] LA IJPF Maramures

Foto Florin Piersic la IJPF MaramuresPolitistii de frontiera maramureseni l-au avut azi ca oaspete de onoare pe unul dintre monstri sacri ai cinematografiei romanesti, Florin Piersic. Cel mai indragit personaj din cinematografia romaneasca a reiterat momentele in care a turnat in Maramures celebrele filme, considerate cele mai aproape de sufletul lui, “Pintea” si “Ultima frontiera a mortii”. Actorul a promis ca va reveni in vizita la Politia de Frontiera cat de curand, impreuna cu sotia sa.

Marele maestru, cunoscutul actor Florin Piersic a facut o vizita azi, 7 mai, in jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighet. Actorul a acceptat invitatia politistilor de frontiera maramureseni de a vizita biserica „Sfantul Voievod Stefan cel Mare” din incinta IJPF Maramures, unde a fost intampinat de catre seful IJPF Maramures, comisar sef de politie Laurentiu Batin. 
Foto Florin Piersic la IJPF MM
“Margelatul” a primit in dar, printre flori si aplauze, si cateva hori. si doine, precum si ”o dedicatie speciala”: „Balada lui Pintea”, toate fiind interpretate de Florentina si Petre Giurgi, si de Adrian Benta. 

Foto daruri pentru Florin Piersic la Politia de Frontiera Maramures
Actorul a povestit apoi lucratorilor IJPF Maramures despre amintirile frumoase care-l leaga de zona Maramuresului, mai ales ca aici a filmat doua filme dragi sufletului sau: „Pintea” si „Ultima frontiera a mortii”. Florin Piersic a multumit pentru ospitalitatea cu care a fost primit si a promis ca va reveni, curand, impreuna cu sotia sa, la Politia de Frontiera Maramures.



Sursa: Maramuresul Online

Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply