Facebook ar putea rămâne fără Farmville

Relaţia dintre Facebook şi Zynga, compania din spatele unor jocuri de succes ca Mafia Wars şi Farmville, s-a înrăutăţit suficient de mult pentru ca Zynga să se gândească serios la părăsirea Facebook.



Michael Arrington de la TechChrunch spune că Zynga încearcă să negocieze cu Facebook cu privire la Facebook Credits, din care reţeaua de socializare reţine 30%. Facebook ar mai vrea ca Zynga să lucreze în exclusivitate pentru ei, dar compania producătoare de jocuri online nu doreşte să depindă complet de Facebook şi se gândeşte la lansarea unei platforme proprii numită Zynga Live.
Potrivit zdnet.com, la o primă analiză este clar că jocurile de pe Facebook reprezintă una dintre principalele atracţii, iar plecarea Zynga de pe reţeaua socială ar putea duce la o scădere semnificativă a utilizatorilor. Pe de altă parte, locul Zynga ar putea fi luat de o altă companie, ţinând cont să sunt mulţi producători care vor să se afirme, dar nu au loc de Farmville.
Cearta dintre cele două companii survine după ce valoarea Zynga a fost estimată la patru miliarde de dolari şi au anunţat un nou joc pentru Facebook, numit FrontierVille.

ADIO FAISBUC...EU DE O VIATA JOC PE WWW.FARMVILLE.COM

(Imaginea de mai sus este ferma mea By Claudiu Danci  la data de 10/05/2010)
Sursa: Maramuresul Online



Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply