Barack Obama, pe urmele lui Clinton! National Enquirer: Isi insala sotia...

A fost atins Obama de boala presedintilor americani care isi aleg amante de prin apropierea Biroului Oval? Se pare ca da. Domnita Vera e un fost ajutor de nadejde din timpul campaniei electorale.



Tabloid de seama in America, National Enquirer vrea sa dea lovitura la nivel inalt. Cica e gata sa puna mana pe mai multe dovezi care arata, inclusiv video, aventura lui Barack Obama cu Vera Baker. Totul s-ar fi petrecut la un hotel din Washington, unde camerele de supraveghere ar fi inregistrat momentul.
Vera si Obama ar fi apropiati inca din 2004, cand ea a inceput sa il ajute la strangerea de fonduri pentru alegerea in senatul american.
In timp ce domnisoara neaga ca ar avea ceva de-a face cu presedintele, revista insista si spune ca serviciile secrete muncesc din greu ca sa ascunda intalnirile celor doi.
Exista si un premiu pentru cei care reusesc sa ofere informatii si probe credibile. Si nu e unul de neglijat, pentru ca e vorba de un milion de dolari!
Potrivit tabloidului, un sofer de limuzina sustine ca a condus-o pe Vera la o intalnire in secret cu presedintele. Soferul a asteptat-o pe fosta colaboratoare a lui Obama in holul unui hotel, pana aceasta s-a schimbat. Numai ca Vera nu avea o camera rezervata la hotel, asa ca toata intamplarea i-a starnit semne de intrebare soferului, care a aflat ca presedintele era cazat acolo.
Mai tarziu, acelasi sofer i-a condus pe cei doi in mai multe locuri, la diverse intalniri oficiale, iar la intoarcerea la hotel, Vera ar fi ramas cu Obama.



Sursa: Maramuresul Online

Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply