"Atenţie, prostituate!", indicatorul care a bulversat circulaţia în Italia

Italienii au copiat modelul arădenilor din Pecica, deveniţi celebri în luema întreagă după indicatorul cu beţivi, şi au montat în oraşul Treviso un indicator - Attenzione Prostitute" - care avertizează asupra prezenţei prostituatelor în zonă. Acesta este reprezentată o femeie îmbrăcată sumar, cu o geantă în mână, a provocat confuzie printre şoferi, care nu ştiu ce să creadă referitor la mesajul transmis de indicator.


Conducătorii auto au rămas nedumeriţi în legătură cu mesajul indicatorului: prin locul respectiv traversează fete cu moravuri uşoare sau că acestea sunt active în zonă?


La începutul lunii martie, pe marginea mai multor drumuri din oraşul arădean Pecica, în zone din apropierea unor baruri şi restaurante, autorităţile locale au amplasat indicatoare de circulaţie cu mesajul "Cetăţeni turmentaţi", avertizând astfel şoferii că le pot apărea în cale persoane aflate sub influenţa alcoolului.


Primarul oraşului Pecica, Petru Antal, a declarat că ideea i-a venit după ce a vizitat o localitate din Germania unde erau amplasate astfel de indicatoare.







 "Atenţie, cetăţeni turmentaţi!".


Sursa: Maramuresul Online















Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply