Noul single semnat DJ Project si Giulia se va numi ''Regrete'' (VIDEO)

Dj Project si Giulia (C) eMM.roDistractie totala si niciun loc unde sa poti arunca un ac. Clubul Athos a devenit neincapator in acest weekend. O mare de oameni, formata din aproximativ 600 de tineri, au stat pana dimineata pentru a urmari prestatia celui mai apreciat proiect muzical al anului, DJ Project si Giulia. Trio-ul de succes si-a facut timp inainte de cantare pentru a acorda un interviu in exclusivitate pentru eMaramures.ro. Ei au dezvaluit pentru cititorii eMaramures.ro titlul noului lor single, cum a inceput colaborarea lor si de ce acest lucru nu s-a intamplat mai devreme, intrucat artistii au mai participat la concerte impreuna, unul din acestea avand loc tot pe «teritoriu» maramuresean, la Asuajul de Sus, la Targul Cepelor, in vara anului trecut. 
Clubul Athos a devenit neincapator la propriu in seara zilei de sambata, 17 aprilie. Nu pentru ca ar fi fost vreun bal al bobocilor, ci pentru ca trebuiau sa soseasca unii dintre cei mai iubiti artisti din Romania, care au batut palma pentru lansarea unui proiect de mare succes – DJ Project si Giulia.

Acestia au urcat pe scena clubului in jurul orei 01,30, warm-up-ul fiind facut de catre cei doi DJ-i rezidenti, Moshu si Chris Angel. Inainte de a-i incanta pe baimareni, frumoasa bruneta Giulia, Gino Manzotti si DJ Maxx si-au facut putin timp si pentru fanii lor care nu s-au putut deplasa in club. Ei au marturisit ca au stiut inca de la inceput ca piesa lansata impreuna va fi un hit.

''Ne asteptam ca piesa «Nu» sa aiba un asemenea succes, ne-am obisnuit ca piesele semnate de noi sa fie bine primite de public. Serios vorbind, da, ne asteptam, si asta si datorita Giuliei'', a marturisit DJ Gino Manzotti.

Despre colaborarea lor cu Giulia, cei doi baietu spun ca ideea era ceva mai veche, insa nu s-a materializat decat tarziu. Asta si din cauza faptului ca fosta solista, Elena, nu agrea ideea a doua prezente feminine in proiect.

''Colaborarea noastra nu a inceput la Targul Cepelor, cand am urcat pe aceeasi scena. Giulia mai colaborase cu noi pentru un videoclip, dar Elenei nu prea i-a convenit'', a spus acesta DJ Gino Manzotti.

Giulia a povestit, la randul ei, ca, desi erau in relatii bune in vara anului trecut, nu s-a gandit la acel moment ca se va alatura baietilor in proiectul dance.

''Eu si baietii de la DJ Project nu prea ne bagam in seama la Targul Cepelor. Eram prea aroganti unii cu ceilalti... Acum formam o echipa. Intotdeauna m-am inteles bine cu baietii, dar acum e altceva. Ne intelegem bine, dar nu pot sa zic mai multe cu ei de fata”, a glumit Giulia.

Cel putin deocamdata, focoasa galateanca nu are proiecte solo. ''Am avut intentia de a lansa piesa «5 februarie» si un nou album, dar odata cu cooptarea mea in acest proiect, nu s-a mai pus problema. Am auzit ca o canta acum altcineva, dar chiar nustiu cine este aceasta Ivana care o interpreteaza acum. Piesa, oricum, nu a fost compusa de mine'', a explicat Giulia.

DJ Project si Giulia promit sa nu se lase pe tanjeala in perioada care urmeaza. Au pregatit un nou single. Gino Manzotti a facut dezvaluirea in premiera nationala pentru eMaramures, pentru ca, spune el, publicul din Maramures merita tot ce e mai bun.

''Nu am spus asta nici celor din presa centrala. Am sa o spun acum, pentru ca voi imi sunteti foarte dragi. Piesa se numeste «Regrete» si va fi lansata in curand'', a dezvaluit in exclusivitate pentru eMaramures.ro, Gino Manzotti.

Giulia a tinut sa ii salute pe fanii baimareni, spunand ca ii asteapta multe surprize si… concerte de exceptie pe litoral. ''Va astept pe toti la mare, va fi o vara cu multe evenimente'', a spus Giulia pentru eMaramures.ro.

Concertul, de aproximativ 40 de minute, a cuprins piese care i-au facut cunoscuti si iubiti de catre romani. Cei trei au interpretat - live! - atat single-uri ale DJ Project, cat si ale Giuliei. Rand pe rand, fanii au cantat si au dansat pe «Nu», «Privirea ta», «Lacrimi de inger», «Te-am ales», «Armele jos» sau «Doua anotimpuri». 

Publicul a fost ''pus la treaba'' de DJ Gino Manzotti, care le-a atras atentia fanilor infocati ca se vor putea vedea pe eMaramures. Giulia a fost asaltata de fani, care i-au cerut la final autografe ori sa faca poze cu ei. DJ Project si Giulia au promis ca se vor intoarce cat de curand in Baia Mare.



Sursa: Maramuresul Online


















Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, duminică, 18 aprilie 2010


Leave a Reply