Un student la teologie a incercat sa fuga de la sediul politiei

Un viitor preot a ajuns de pomina dupa ce s-a urcat la volanul unei masini cu numere false de inmatriculare si cu permisul de conducere suspendat. Luat la intrebari de politisti, tanarul din Moisei s-a dat drept fratele sau, iar dupa ce a fost condus la politie, a incercat sa fuga.

Un echipaj de politie de la Biroul Rutier Baia Mare, aflat in misiune de supraveghere a traficului rutier pe strada Scolii din Baia Mare a oprit pentru control un autoturism Peugeot. La volanul acestuia se afla Ioan Dan Coman (25 de ani), din Moisei. In momentul in care i s-au solicitat datele privind identitatea, acesta a dat informatii referitoare la... fratele sau.

Verificarile politistilor au stabilit faptul ca tanarul are permisul de conducere suspendat in vederea anularii. Ba mai mult, masina pe care o conducea nu era inmatriculata si avea placute de inmatriculare false.

Tanarul, care urmeaza sa isi sustina licenta la Facultatea de Teologie, a fost condus la sediul Politiei Rutiere Baia Mare. Acolo insa a incercat sa fuga din cladire. Politistii au alergat dupa el si au reusit sa il prinda.

Acum, pe numele acestuia s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu permisul de conducere suspendat in vederea anularii, conducerea unui autovehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul cu numere false de inmatriculare. Ba mai mult, a fost si amendat pentru ca dat date false despre identitatea sa. Totodata, a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: Maramuresul Online














Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, luni, 22 martie 2010


Leave a Reply