Top 10: cele mai bune fotografii din 2009





Iata cum arata un top zece al celor mai impresionante imagini surprinse de aparatele foto pe parcursul acestui an, in viziunea revistei Time.


10. VACANTA DE VARA. Premierul rus Vladimir Putin, in timpul unei partide de calarie (3 august)



9. SECETA. O girafa care a murit de sete zace pe un drum din Kenia. Tara nu a mai avut parte de ploaie de cativa ani si se confrunta cu o criza severa de apa (9 octombrie)



8. GAZA SUB RUINE. O familie palestiniana se odihneste printre ruinele propriei case, dupa ofensiva israeliana in Gaza (16 ianuarie)



7. IRANUL EXPLODEAZA. Sustinatorii presedintelui Mir-Hossein Musavi fug pe strazi in timpul protestelor de la Teheran (16 iunie)



6. INARMAT SI PERICULOS. Rafuiala intre traficantii de droguri din Guinea-Bissau. In ultimii ani, micutul stat din Africa de Nord a devenit un punct cheie de tranzit pentru cartelurile de droguri din America de Sud



5. MIRACULOS. Pasagerii unui avion Airbus 320, apartinand liniilor aeriene americane, stau pe aripile aeronavei, prabusita in apele raului Hudson, din New York, dupa ce un stol de pasari a avariat ambele motoare ale avionului (15 ianuarie)



4. LACRIMI. Un fan Michael Jackson asteapta inceputul comemorarii de la Teatrul Apollo din New York (30 iunie)



3. RAMAS BUN. Membrii familiei se reculeg langa sicriul in care se afla trupul neinsufletit al senatorului american Edward Kennedy (29 august)



2. VIGILENT. Un soldat american supravegheaza un drum in Valea Tangi, Afganistan (4 septembrie)



1. MOMENT ISTORIC. Barrack Obama asteapta in culise, cu doar cateva momente inainte sa fie investit cel de-al 44-lea Presedinte al Statelor Unite ( 20 ianuarie )


Sursa: Maramuresul Online










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, luni, 28 decembrie 2009


Leave a Reply