Borsa - CAMPANIE - Politistii si jandarmii au impartit pliante si au explicat borsenilor ce inseamna votul ilegal (Video)




„Votul ilegal înseamnă închisoare” este sloganul campaniei de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la riscurile pe care le presupune nerespectarea legii electorale, demers iniţiat de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi derulat cu sprijinul mass-mediei şi a reprezentanţilor societăţii civile. Pentru prima oară în România, pe parcursul procesului electoral cetăţenii pot sesiza la 112 evenimentele de natură electorală. În ziua alegerilor, în dispeceratele de urgenţă 112 sunt desemnate persoane specializate pentru preluarea apelurilor de natură electorală. În acest fel NU va fi afectată capacitatea de gestiune a apelurilor de urgenţă. Conceptul de management integrat al misiunilor de menţinere a ordinii publice se materializează prin constituirea, atât la nivel central, cât şi teritorial, a unor Centre Operaţionale de Comandă. Acestea sunt funcţionale de la începutul campaniei electorale şi reunesc reprezentanţii tuturor structurilor MAI cu atribuţii în asigurarea unui climat corespunzător desfăşurării alegerilor prezidenţiale.
















Maramuresul OnlineMaramuresul Online


In by Moroșanul, joi, 12 noiembrie 2009


2 Responses to Borsa - CAMPANIE - Politistii si jandarmii au impartit pliante si au explicat borsenilor ce inseamna votul ilegal (Video)