Un autocar cu români a fost implicat într-un accident în Franţa


O persoană de la bordul unui autocar ce transporta 29 de români spre Barcelona a fost grav rănită, după ce autovehiculul a fost implicat, noaptea trecută, într-o coliziune cu două camioane şi un autoturism pe o autostradă din Franţa, informează presa franceză. Una dintre persoanele aflate în autoturismul implicat în accident a decedat.

Autocarul implicat în accident transporta 29 de români care se îndreptau către Barcelona. Una dintre persoanele aflate la bord a fost grav rănită şi a fost transportată cu elicopterul către un spital din Marsilia. Alţi trei pasageri sunt răniţi uşor, iar restul călătorilor au fost duşi către o sală de sport.

Două camioane, un autocar şi un autoturism au intrat în coliziune pe autostrada A54, între Arles şi Nîmes. Accidentul, petrecut în jurul orei locale 2.30, în condiţii încă nedeterminate, s-a soldat cu un mort, patru răniţi grav şi patru răniţi uşor.

Persoana care a murit se afla în autoturismul care, în urma coliziunii, a rămas blocat sub unul dintre TIR-uri. Alţi trei pasageri ai acestui vehicul sunt grav răniţi.

De asemenea, şoferul unuia dintre camioanele implicate în accident este rănit uşor. La locul accidentului fiind trimişi 70 de membri ai echipelor speciale de intervenţie.

Circulaţia a fost închisă pe sensul unde s-a produs accidentul.












Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, sâmbătă, 31 octombrie 2009


Leave a Reply