Stefan Hrusca va colinda pe 9 decembrie in Maramures


Cantautorul maramuresean, Stefan Hrusca, revine acasa. Folkistul are programate, pentru data de 9 decembrie, doua concerte de colinde pe care le va sustine la Teatrul Municipal. Conform unor surse neoficiale, Hrusca va reveni mult mai repede pe meleagurile natale, avand programate, in aceasta perioada de campanie electorala, spectacole prin cartierele baimarene.

Dupa ce anul trecut, Stefan Hrusca a sustinut mai multe concerte in Maramures, acesta revine pe plaiurile natale. Pentru 9 decembrie, cantautorul are deja programate doua concerte de colinde la Teatrul Municipal Baia Mare. Conform contractului incheiat cu impresarul folkistului, cele doua spectacole sunt programate de la orele 16 si 19, insa exista posibilitatea ca aceste intervale sa fie putin decalate. Pretul unui bilet la spectacolele sustinute de Hrusca este de 70 de lei.

Stefan Hrusca ar putea fi prezent, insa, mult mai repede in judet, pentru a ne ,,colinda” si incanta sufletele. Conform unor surse neoficiale, un anumit partid cu candidat la prezidentiale a decis ca, in perioada campaniei electorale, sa il invite pe Hrusca sa cante chiar in cateva din cartierele baimarene, mai ales ca, in campania electorala pentru alegerile parlamentare de anul trecut, un candidat de la aceeasi formatiune a pus la punct spectacole cu acelasi Stefan Hrusca. Spectacolele sustinute de folkist i-au purtat noroc candidatului la parlamentare, astfel incat nu este exclus ca strategia sa fie adoptata si in campania de acum de partidul fostului candidat.














Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, miercuri, 28 octombrie 2009


Leave a Reply