Sexul nu mai e ca pe vremuri! Poti sa faci cu cine si cum vrei. E bine?


Ce a adus revolutia sexuala? Femeile pot sa faca sex cu mai multi barbati, fetele nu se mai pastreaza pana dupa casatorie si poti sa faci sex oriunde, nu numai in pat!

Sex fara bariere

Pe langa sexologi, si sociologii se lovesc de diferentele intre modurile in care se face sex. In contextul teoriei schimbarilor sociale, acestea au afectat si viata intima, dar si sexul ca act. Asa a aparut "sexul pur", actul propriu-zis, la care se participa mecanic, fara ca sentimentele sa fie implicate.

Sexul poate sa aiba diverse scopuri. De exemplu, "sexul relational" e o expresie a iubirii si a atasamentului dintre parteneri, care impartasesc intimitatea si vulnerabilitatea. "Sexul recreativ" inseamna actul fizic, e pura placere si nebunia excitarii. Ultimul pe lista e "sexul reproductiv", in timpul caruia cuplul spera sa aiba un copil pe care sa il protejeze.








Sex peste tot! Mai putin in pat!

Nici nu mai conteaza de ce faci sex, dar nu acelasi lucru e daca te apuca poftele in public! Revolutia sexuala a evoluat fata de anii '60. Exista oameni care spun ca "sexul nu se mai rezuma la doua persoane". Mediul inconjurator e inundat de sex. Multa vreme, sexul se reducea la filme porno, programate tarziu in noapte. Acum, apare in talk-show-uri, chiar reclame TV, pline de simboluri sau chiar reprezentari directe. Ganditi-va de cate ori nu ati vazut posteriorul unei femei sau al unui barbat in reclame!










Femeile, deschise la mai multe experiente sexuale

Dezbaterile deschise despre nevoile sexuale sunt un apanaj al libertatii. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca homosexualitatea si heterosexualitatea sunt lucruri biologice. Emanciparea sexuala feminina a fost si ea subliniata, asa ca doamnele sau domnisoarele sunt mult mai deschise atunci cand vine vorba de viata lor sexuala, fata de cum erau in trecut.

Virginitate pana dupa nunta?

Liberalizarea si democratizarea sexului are mai multe aspecte. Adolescentii au mai multe optiuni si casatoria nu e o conditie necesara pentru a face sex si a dobandi experiente de neuitat. Toate ajuta, intr-un fel, la atingerea unor clipe de placere maxima, macar in anii de glorie ai maturitatii, iar femeia e poate cea mai castigata, pentru ca descopera astfel
cum poate sa fie fericita sexual.

Poti sa faci sex cu cine vrei, cand vrei si cum vrei

Partenerul tau sexual nu mai trebuie sa-ti fie sot sau sotie. Nici macar nu mai trebuie sa il iubesti. Poate sa fie un prieten, un strain sau cineva pe care l-ai platit. Pana la urma, totul incepe sa se rezume la un act fizic. Totusi, statisticile arata ca cei care fac sex frecvent au o relatie stabila. Cu toate acestea, multe persoane nu au partener, din cauza vremurilor si a lipsei timpului. Altii nu vor sa sufere, asa ca renunta la cautarea iubirii si se dedica muncii sau copiilor. Se ajunge astfel la abstinenta sexuala sau la sexul mecanic.

























Maramuresul OnlineMaramuresul Online







Leave a Reply