Salată de ceapă ca in Maramureș


Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
5 cepe
1 lingura bulion
2 linguri ulei
sare
piper


Mod de preparare:
1. Cureti ceapa, o speli, o tai solzisori si o strangi intr-un prosop de bucatarie.
2. O bati cu o lingura de lemn pana se inmoaie si poti sa-i scurgi zeama. O pui intr-o strecuratoare si o treci sub un jet de apa rece. O lasi sa se scurga bine si o pui in castron.
3. Amesteci uleiul cu bulion, pui sare si piper dupa gust, adaugi sosul peste ceapa intr-un castron si omogenizezi salata. Este una dintre salatele preferate in Maramures alaturi de fasole, cartofi prajiti sau carne.


Sa aveti pofta !














Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, sâmbătă, 24 octombrie 2009


Leave a Reply