Misiune imposibila?! Cum sa o faci sa iti fie fidela!



Rautaciosii spun ca femeile sunt fidele doar daca sunt bolnave sau insarcinate. Dar poate ca si daca partenerul ar cunoaste ce sa faca, nu s-ar ajunge pana acolo!



Fidelitatea in lumea animalelor

Fidelitatea e luata in ras de multi, dar la fel de multi o considera ca fiind vitala intr-o relatie. Cand vine vorba de regnul animal, monogamia e foarte rar intalnita. Doar inaripatele se pot lauda cu asta. De aici si celebra expresie "sunt ca niste turturele". Cam 90% dintre pasari sunt monogame, femelele au grija de oua si le clocesc, in timp ce masculii pleaca dupa hrana.

Monogamia la mamifere

Veste proasta sau nu, printre mamifere monogamia e rara. Doar 5% dintre animale au acest comportament. Totul porneste de la mamelele animalelor, care isi pot hrani astfel singure odraslele, fara ajutorul masculilor.

Cum sa fii un tata bun?

Daca e sa trasam o paralele cu lumea animalelor, ajungem la concluzia ca nu ai nevoie de prea multi bani pentru a fi tata bun sau partener ideal. Securitatea financiara nu ar trebui sa conteze foarte tare in ochii unei femei. Numai ca, in lumea reala, e cam greu sa crezi in asemenea iluzii.




Nu ignora femeia

Data viitoare cand vrei sa stai mai mult "la munca", adica la o bauta cu amicii, lasa si imaginatia sa zburde un pic. Poate te duci cu gandul la decolteul generos care te asteapta acasa, cu partenera pregatita de o seara fierbinte. Gandeste-te ca acum, ca iti poate hrani singura copiii, poate o tenteaza un partener iresponsabil, dar cu ceva bani cont, in locul tau, tata si sot iubitor, dar cu bani putini.

Monogamia e un mod de a convietui

Daca vrei ca femeia sa iti fie fidela, ai grija si fii tata bun, dar nu uita ca e foarte important sa ii arati afectiune, sa ii satisfaci dorintele, inclusiv pe cele sexuale.

















Maramuresul OnlineMaramuresul Online



Leave a Reply