Wizz Air era deja o companie înregistrată şi gata de zbor.Ieftin si seriosi




Prezentarea companiei

O istorie scurtă dar bogată
Proiectul de înfiinţare a companiei Wizz Air s-a conturat în iunie 2003, în momentul în care şase persoane cu o experienţă vastă în domeniul transporturilor aeriene şi cu rezultate de excepţie în alte domenii industriale au făcut echipă cu József Váradi, Directorul General Executiv al companiei. În numai trei luni, Wizz Air era deja o companie înregistrată şi gata de zbor.
Prima cursă a avut loc în ziua de 19 mai 2004, cu decolare de la Katowice. În prezent Wizz Air dispune de 11 baze de operare în regiune: Katowice, Varşovia, Gdansk şi Poznan în Polonia, Budapesta în Ungaria, Sofia în Bulgaria, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara în România, Praga în Republica Cehă şi Kiev în Ucraina, oferind zboruri pe 150 de rute.
oferta de servicii
Wizz Air este o companie de transport aerian orientată către valoare şi concentrată asupra modernizării permanente a deplasării călătorilor. Obiectivul nostru este acela de face din călătoria cu avionul o modalitate abordabilă de transport pentru cetăţenii Europei Centrale şi de Est, precum şi de a oferi o experienţă nouă de zbor tuturor călătorilor din Uniunea Europeană. Pentru a face din „experienţa Wizz Air” o experienţă remarcabilă în privinţa serviciilor şi a raportului dintre banii daţi şi valoarea primită, sunt puse la lucru tehnologii de ultimă oră. Wizz Air oferă un „model simplu de deservire”, ceea ce înseamnă: călătorie fără bilet, utilizarea unor aeroporturi secundare eficiente din punct de vedere al costurilor şi timpului, saloane de călătorie de clasă unică, cu scaune de piele, alegerea locului în momentul îmbarcării şi furnizarea de servicii la cerere, contra cost.
Wizz Air este consecventă în exploatarea unor aparate de zbor noi, de cea mai bună calitate în clasa tehnologică din care fac parte, a căror operaţiuni de întreţinere sunt asigurate de către Lufthansa Technik, una dintre cele mai importante companii de întreţinere din lume. Prin aceasta, compania poate atinge în mod constant un înalt standard de deservire a călătorilor. Wizz Air deţine o flotă tânără de aparate Airbus A320 cu 180 de scaune de piele la bord.

Aeroporturi şi reţele

Wizz Air este în permanentă negociere pentru dezvoltarea reţelei sale de destinaţii şi pentru a oferi servicii de transport aerian în Europa Centrală şi de Est la un preţ redus. Wizz Air operează în prezent curse pe 150 de rute din Europa, reţeaua de destinaţii fiind în permanentă dezvoltare. Wizz Air urmăreşte oferirea celor mai mici preţuri din regiune, iar alegerea aeroporturilor unde operează are o importanţă majoră în acest sens. Iată de ce Wizz Air preferă – acolo unde este posibil – să opereze pe aeroporturi secundare, care presupun costuri mai mici, costuri reflectate în preţul biletului. Aceste aeroporturi oferă clientului servicii mai personale şi mai rapide decât aeroporturile principale. Wizz Air derulează permanent negocieri pentru stabilirea unei reţele de operaţiuni într-un număr cât mai mare de aeroporturi şi menţinerea costurilor de transport pentru Europa Centrală şi de Est la un nivel redus.
Grupul Wizz Air include 3 linii aeriene operaţionale;Wizz Air Ungaria(WAH, zborurile acesteia încep cu W6), Wizz Air Bulgaria (WAB, zborurile acesteia încep cu 8Z) şi Wizz Air Ucraina (WAU, zborurile acesteia încep cu WU).
Vă rugăm notaţi că zborurile Kiev-Luton-Kiev sunt operate de Wizz Air Ungaria.
Pentru a verifica linia aeriană pentru zborul dumneavoastră, faceţi clic aici.

Oamenii

Aici, la Wizz Air, considerăm că oamenii sunt cei care fac diferenţa. Membrii echipei Wizz Air, fie ei personal navigant sau de deservire la sol, împărtăşesc cu toţii pasiunea pentru meseria pe care o fac. Echipa Wizz Air crede în înaltele standarde etice susţinute de un stil excepţional de lucru în echipă. În prezent, compania lucrează cu un personal devotat, angajat din diferite ţări ale Europei, cum ar fi Ungaria, Polonia, Marea Britanie, Germania, Norvegia şi Franţa. Datorită echipei manageriale multi-culturale, caracterizată printr-un înalt nivel de devotament şi profesionalism, spiritul de conducere şi motivaţia reprezintă forţa antrenantă şi cheia succesului în stilul de lucru specific companiei Wizz Air. În prezent, Wizz Air are un număr de 1000 de angajaţi.

Adresa companiei

Wizz Air Hungary Airlines Ltd.
Airport Business Park C2, Lőrinci út 59
2220 Vecsés, Ungaria
Curtea de înregistrare este Curtea Regiunii Pest, Nr. Înreg.:13-09-096209
NR. TVA UE: HU13122605
Supervizată de: Autoritatea Naţională a Transporturilor
Administraţia Aviaţiei Civile www.nkh.hu/repules

In by Moroșanul, duminică, 6 septembrie 2009


Leave a Reply