BANDRIS A FOST PRINS: Pistolarul borsean a fost capturat in casa logodnicei sale (Video)


Actualizare



Informatia a fost confirmata de seful Politiei Borsa, Vasile Siman, care a spus ca tanarul a fost adus la sediul unitatii, de aici urmand sa fie trimis in Baia Mare. Pe numele lui Bandris era emis deja un madat de arestare in lipsa, astfel incat in cursul zilei de azi, 13 septembrie, urmeaza sa fi adus in arestul IPJ Maramures din Baia Mare. Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Voichita Zehan, nu a putut indica ora la care se va face transferul acestuia din Borsa in Baia Mare.



FOTO: Capturare Nicoara Mihali Bandris (c) eMaramures.ro




Potrivit primelor informatii, Nicoara Mihali Bandris a fost prins si incatusat in casa din Borsa a iubitei sale Lavinia, cea care urmeaza sa aduca pe lume o fetita tanarului borsean. Imprejurarile in care s-a desfasurat actiunea nu sunt foarte clare. Se stie doar ca gospodaria tinerei era supravegheata, iar Bandris a fost retinut chiar acasa la Lavinia.



FOTO: Lavinia, prietena lui Nicoara Mihali Bandris (c) eMaramures.ro


 

Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures a declarat ca Nicoara Mihali era inarmat in momentul in care a fost prins, astfel incat va fi pus sub acuzare si pentru port ilegal de arma. Ea a spus ca nu au existat schimburi de focuri in timpul misiunii de azi.



FOTO: Capturare Nicoara Mihali Bandris (c) eMaramures.ro




Tatal lui Bandris, Gheorghe Mihali, contactat de eMaramures.ro la scurt timp dupa prinderea fiului, nu a stiut nimic de eveniment. "Nu stiu nimic. Eu acum am venit de pe teren, ca am fost si eu sa il caut. De ce? L-am cautat ca sa ii spun sa se predea", a declarat barbatul.



FOTO: Ioan Isac, la capturarea lui Nicoara Mihali Bandris (c) eMaramures.ro



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





BANDRIS A FOST PRINS: Pistolarul borsean a fost capturat in casa logodnicei sale, cu un pistol asupra sa - In jurul orei 13, Nicoara Mihali este asteptat in fata instantei din Viseu de Sus, pentru confirmarea mandatului de arestare

ULTIMA ORA. Dupa mai bine de o saptamana de cautari intense si descinderi prin Borsa si padurile care o inconjoara, politistii maramureseni si-au facut, in sfarsit, datoria. L-au prins pe Nicoara Mihali, zis si Bandris, interlopul borsean, ajuns personaj de legenda, pentru faptul ca a scapat "ca prin urechile acului" in repetate randuri de urmaritorii sai.

Dupa o serie de zvonuri conform carora ar fi fost vazut ba primind ingrijiri medicale la Spitalul de Recuperare din Borsa, ba jucand biliard prin baruri sau plimbandu-se in oras cu masina, iata ca, in cursul acestei dimineti, in jurul orei 8, haiducul a fost prins. In casa prietenei sale. Bandris venise sa isi vada logodnica, cea care il va face tatic, in doar cateva luni.

Ce spune Zehan. "In urma activitatilor de cautare, in cursul acestei dimineti, la ora 8, urmaritul Nicoara Mihali a fost prins. Trebuie sa mentionam faptul ca toate activitatile desfasurate saptamana aceasta au fost coordonate de conducerea IPJ Maramures. Am primit ajutor de la Directia de Operatiuni Speciale din cadrul IGP, SIAS, DGIPI, Jandarmerie, Politia de Frontiera, Inspectoratele Judetene de Politie din judetele invecinate", a spus Voichita Zehan, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

"Tanarul a fost prins avand o arma asupra sa, deci va fi cercetat si pentru acest aspect. Bandris va fi dus in cursul zilei de astazi in fata instantei din Viseu de Sus, pentru confirmarea mandatului de arestare. Nicoara Mihali a fost gasit intr-o locuinta din Borsa", a adaugat Zehan.

Ce spune Isac. Contactat telefonic, comisarul sef Ioan Isac nu si-a ascuns emotiile, aratandu-se mai mult decat multumit pentru prinderea lui Bandris. „L-am cautat zi si noapte. In urma unor activitati specifice, desfasurate alaturi de colegii nostri de la Bucuresti, din structura SIAS (n. red., Serviciul Independent pentru Interventii si Actiuni Speciale al Politiei Romane), am reusit prinderea sa. Venise la casa logodnicei sale. Deci, noi ne facem treaba”, a precizat comisarul sef Ioan Isac.

Ultima ora: In acest moment, Nicoara Mihali se afla pe drum spre Judecatoria Viseu de Sus. In jurul orei 13, el este asteptat in fata magistratilor viseuani, pentru confirmarea mandatului de arestare. Ulterior, el va fi dus in arestul Inspectoratulu de Politie al Judetului Maramures.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, duminică, 13 septembrie 2009


Leave a Reply