Alerta : In cautarea lui BANDRIS





Angajati ai Spitalului Borsa au declarat sub anonimat reporterului AXA Transilvania ca borseanul haiduc a fost prins si ar fi primit ingrijiri medicale – Politia infirma capturarea lui Nicoara Mihali

ZVONURI. Misiunea de cautare a interlopului borsean Nicoara Mihali prinde iz de legenda. Sub protectia anonimatului, angajati din cadrul Spitalului de Recuperare Borsa au declarat reporterului (AXA Transilvania) prezent la fata locului ca Bandris a fost prins si ar fi primit ingrijiri medicale. Politia si conducerea spitalului infirma faptul ca borseanul poreclit Bandris a ajuns la spital.

"In cadrul unitatii noastre spitalicesti, nu a ajuns Nicoara Mihali. Nici nu am fost informati ca va fi adus in urmatoarele ore", declara managerul Spitalului de Recuperare din Borsa, George Stefan Stefanescu.

La fel afirma si reprezentantii Inspectoratelor Judetene de Politie implicate in masurile de cautare a fugarului. "Cautarile se desfasoara in continuare. De la gasirea autoturismului de teren, nu s-a mai intamplat nimic nou. Politistii sunt si acum pe teren, pentru a-l prinde si a-l aduce in fata justitiei pe Nicoara Mihali", afirma Voichita Zehan, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures. "Politistii suceveni au desfasurat filtre in zona Dornelor-Calibaba. In acest moment, impreuna cu colegii din Maramures, am organizat filtre, dar din informatiile noastre, nu a fost gasit deocamdata", spune Gabriel Pantiru, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava.

Se ascunde de teama mascatilor. Politistii sunt gata sa continue cautarile, pana cand infractorul va fi adus in fata justitiei. Aseara, tatal lui Nicoara Mihali a facut un apel acestuia, prin intermediul posturilor de televiziune, cerandu-i acestuia sa se predea. Atat tatal cat si prietena lui Mihali sunt de parere ca motivul pentru care Bandris se ascunde e ca ii e teama de mascati, dupa ce acestia l-au agresat fizic in urma incidentului de anul trecut, cand a taiat un alt barbat in centrul Borsei, iar fugind de la fata locului, a lovit cu autoturismul sau o adolescenta aflata pe trotuar.




Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, luni, 7 septembrie 2009


Leave a Reply