Peste 2.500 litri de tuica si alte marfuri transportate fara acte de provenienta, confiscate de catre politistii maramureseni si inspectorii G.F.



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Seara cu ghinion pentru un sofer din Sighetu Marmatiei care conducea o autoutilitara pe DJ 186, pe raza localitatii Dragomiresti. Pentru ca nu a putut prezenta documentele de provenienta ale marfurilor transportate - miez de nuca, boabe de fasoale si peste 2.500 litri (!) de tuica acestea - au fost... confiscate.

Marti, la ora 21.08, un echipaj de politie rutiera a oprit pentru control o autoutilitara ce se deplasa pe DJ 186, in localitatea Dragomiresti. Masina era condusa de Mihai G., de 39 de ani, din Sighetu Marmatiei, si transporta aproximativ 800 kg miez de nuca, 100 kg fasole boabe si peste 2.500 litri tuica imbuteliata in sticle si canistre. Pentru toate aceste bunuri sigheteanul nu a putut prezenta documente de provenienta si transport.

"La fata locului s-au deplasat reprezentanti ai Garzii Financiare si ofiteri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor care au dispus sanctionarea contraventionala a conducatorului auto si confiscarea produselor confiscate", arata Voichita Zehan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.












Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, miercuri, 12 august 2009


Leave a Reply