Un proiect dezvoltat de InfoTurism Maramures

Un proiect dezvoltat de InfoTurism Maramures, urmareste sa creasca numarul de turisti din judet printr-un portal si alte „noi solutii”


Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





PROIECT. Astazi, 30 iulie, reprezentantii Consiliului Judetean Maramures si Biroul Maramures InfoTurism au prezentat proiectul „Turism Transcarpatic - retea de promovare a turismului in judetul Maramures si Regiunile Zakarpatia si Ivano Frankivsk”, care are in vedere promovarea turismului in judet.

Prezentarea rezultatelor proiectului s-a referit la modul in care au fost amplasate cele 120 de panouri informative in judet si la rezultatele studiilor efectuate in vederea descoperirii potentialului turistic in zona de granita. Potrivit managerului proiectului, Dan Cocosila, „in cadrul proiectului s-au inscris 60 de participanti care au putut viziona o serie de filmulete (!) de prezentare a celor mai reprezentative zone din Maramures, precum si din regiunile Zakarpatia si Ivano Frankivsk”.

In ceea ce priveste beneficiul maramuresenilor, Cocosila a spus ca „proiectul are in vedere dezvoltarea si eficientizarea serviciilor turistice, precum si promovarea judetului prin portalul implementat si gasirea de noi solutii pentru ca gradul de turisti prezenti in Maramures sa creasca”. Portalul de prezentare al judetului este in cinci limbi de circulatie internationala si contine materiale video care prezenta cele trei regiuni implicate in proiect. Proiectul va fi finalizat in septembrie.













Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply