Un minor din Borsa a furat un pistol

FURT: Un minor din Borsa a furat un pistol de autoaparare din torpedoul unei masini – Atat hotul cat si detinatorul pistolului sunt cercetati penal


Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





POLITIE. Caz socant la Rozavlea. Un baiat in varsta de doar 16 ani din Borsa, angajat al unei spalatorii auto, in timp ce curata un autoturism, a sustras din torpedoul acestuia un pistol de autoaparare. Pagubitul, care detinea legal arma, a contactat imediat Politia. Arma a fost gasita asupra minorului, care este acum cercetat de oamenii legii. Nici pagubitul nu a scapat. El a fost amendat contraventional, pentru ca nu a supravegheat arma.

In cursul zilei de marti, soferul din Rozavlea a anuntat Politia ca in 25 iulie, in timp ce se afla la Borsa cu masina, la o spalatorie auto, persoane necunoscute i-au sustras din torpedoul autoturismului un pistol de autoaparare pe care il detinea legal, in baza unui certificat eliberat de IPJ Satu Mare.

Politistii de la Serviciul Arme Explozivi Substante Toxice au identificat in scurt timp suspectul: un minor de 16 ani din Borsa, muncitor la respectiva spalatorie auto. "Minorul este cercetat in libertate pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si detinere de arma neletala fara drept. Reclamantul, Lupu P. de 39 de ani din Rozavlea, este, la randul sau, cercetat de politisti pentru comiterea infractiunii de port fara drept de arma neletala supusa autorizarii. El a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.000 lei pentru ca nu a luat masuri de pastrare in conditii corespunzatoare a armei de autoaparare. Arma a fost ridicata de politisti, in vederea expertizarii si continuarii cercetarilor", arata purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, Voichita Zehan.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, miercuri, 29 iulie 2009


Leave a Reply