La Toya Jackson: Michael Jackson a fost asasinat - VIDEO



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Michael Jackson a fost asasinat de nişte "paraziţi" care au vrut să profite financiar de pe urma decesului lui, potrivit declaraţiilor surorii starului, La Toya Jackson, publicate de două tabloide britanice, The Mail on Sunday şi News of the World.

Joe, tatăl lui Michael Jackson, a declarat şi el, în urmă cu câteva zile, într-un interviu pentru postul de televiziune ABC, că fiul său a fost asasinat. Interviul va fi difuzat integral marţi de postul ABC.

La rândul său, La Toya Jackson a declarat că a cerut efectuarea unei autopsii private şi că este hotărâtă să afle totul despre moartea fratelui ei. "Am o idee destul de precisă despre concluziile autopsiei", a declarat aceasta, citată de presa britanică.
"Cred că Michael a fost asasinat, am simţit asta de la început", a spus La Toya. "Nu este vorba de o singură persoană vinovată, ci de o conspiraţie a mai multora", a mai spus La Toya Jackson. "Era înconjurat de oameni răi. Michael era o persoană foarte dulce, afectuoasă. Oamenii au profitat de acest lucru", a continuat La Toya Jacskon.

"Acum în urmă cu mai puţin de o lună, mi-am spus că Michael va muri înainte să înceapă seria de concerte la Londra, pentru că era înconjurat de oameni care nu apărau din inimă interesele sale", a spus aceasta.

Michael valora mai mult mort decât viu

"Michael avea o avere de peste un miliard de dolari. Când cineva are o asemenea avere, se învârt mulţi în jurul lui. Am spus familiei mele că el nu va merge niciodată (să concerteze, n.r.) la Londra.Valora mai mult mort decât viu ", a adăugat La Toya. Ea spune că "un grup de paraziţi" l-a îndepărtat pe Michael de familia şi prietenii săi şi l-a forţat să semneze pentru cele 50 de concerte pe care urma să le susţină, din 13 iulie, la Londra.

Sora starului spune că nu se va opri până nu va scoate la lumină adevărul şi îi va pedepsi pe cei vinovaţi.

La Toya a precizat că fratele său a fost descoperit mort în camera medicului lui, Conrad Murray. "Michael a fost dus din camera sa în cea a doctorului. Ce s-a întâmplat acolo, nu ştim", a spus aceasta.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply