Hunedoara: Artificiile au pus in pericol siguranta Hunedorenilor



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Focurile de artificii menite să facă atmosferă la o nuntă din Hunedoara au fost la un pas să rănească mai mulţi trecători, care nu fuseseră avertizaţi să evite zona.

Sâmbătă seară, în jurul orelor 22.00, sute de familii care locuiesc în blocurile din zona Rusca a municipiului Hunedoara s-au trezit sub asaltul artificiilor trase de pe marginea Bulevardului Dacia, chiar de la câţiva metri de maşinile aflate în parcarea hotelului. Artificiile împrăştiate în aer au fost aproape de a lovi ferestrele mai multor apartamente din apropiere. Cenuşa lor a căzut peste trecători şi peste autoturismele parcate lângă locul detonării, iar strada a fost acoperită de fum, astfel încât şoferii au trebuit să oprească, din cauza vizibilităţii reduse.

Precedent, la Timişoara
Bubuiturile au durat 10 – 15 minute, după care angajaţii firmei de catering care a organizat evenimentul au răsuflat uşuraţi. Cei care s-au ocupat de realiyarea efectelor pirotehbice au pus în pericol siguranţa câtorva sute de oameni, dar de această dată, au scăpat cu bine. În urmă cu două săptămâni, trei persoane au fost rănite la Timişoara, de artificiciile lansate fără cele mai elementare măsuri de precauţie.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply