East European Motor Show

Peste 6.000 de motociclete şi peste 10.000 de participanţi şi spectatori sunt prezenţi la prima ediţie a East European Motor Show 2009, care se defăşoară până duminică seară la Predeal.


Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Organizatorii, Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ şi Primăria Predeal, vor să facă din această manifestare cel mai important eveniment de acest gen din Europa de est.

"Toate proiectele noastre pornesc de la ideea de a crea un dialog între oameni din spaţii culturale diverse şi se pare că de data asta ne-a reuşit", a declarat Iulia Drăguţ, preşedinte al asociaţiei Euro Est Alternativ.

La Predeal sunt prezenţi motociclişti din Serbia, Croaţia, Austria, Elveţia, Italia, Bulgaria şi România, pentru ei fiind organizate diferite concursuri tradiţionale pentru asemenea manifestări, cum ar fi Miss Motor Show, The Best Communist Bike, dar şi concurs de împins butoaie cu motocicleta, un concurs de tras greutăţi cu motocicleta sau de prins un cârnat de pe o motocilcletă aflată în mers.

Organizatorii estimează la 100.000 de euro costurile organizării evenimentului, iar biletele de intrare costă 30 de lei pentru motocilişti şi 15 lei pentru vizitatori.

"S-a întâmplat un lucru extraordinar, hotelierii din Predeal au înţeles că acest eveniment înseamnă şi pentru ei o oportunitate importantă de a-şi promova afacerea. Şi-au redus tarifele de cazare, unii chiar şi cu 50%", a afirmat Iulia Drăguţ.

Circa 300 de motociclete participă la o paradă prin staţiunea Predeal, încercând şi în acest fel să atragă atenţia asupra evenimentului.

Din program nu vor lipsi concertele, printre trupele care vor urca pe scena amenajată la Cabana Trei Brazi numărându-se True Mind, Trooper, Black Jack, Guerillas şi Cargo.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, sâmbătă, 11 iulie 2009


Leave a Reply