Adrian Copilul Minune, acuzat ca se dogheaza + Video



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Scandal mare intre unul dintre cei mai bogati rromi din tara, Mihai Ion Stelica cunoscut ca Leo de la Strehaia si manelistul Adrian Copilul Minune sau Adi de Vito, cum isi mai zice. Primul l-a acuzat pe solist ca i-a dat bani sa vina sa cante la logodna fiului sau, sarbatorita cu mare fast in localitatea mehedinteana incepand de sambata, 11 iulie, dar ca acesta nu a putut veni pentru ca ar fi fost prea drogat. Adi de Vito a negat insa si a spus ca nici macar nu a stiut de logodna organizata de Leo din Strehaia.

Scandalul a izbucnit pe finalul primei zile de petrecere, cand Leo de la Strehaia (socrul mare) a declarat ca singurul lucru care nu a iesit cum a dorit a fost absenta lui Adi Minune de la logodna. Manelistul i-a cantat si la botezul fiului ”Printului tiganilor”, iar acum ar fi dorita sa il aiba din nou printre meseni, mai ales ca Alin, viitorul mire, si aleasa inimii sale, Madalina, ar fi vrut sa il asculte. Pentru asta, Leo din Strehaia a spus ca i-a platit in avans lui Adi nu mai putin de 5.000 de euro.

"Eu care l-am invitat pe Adi Minune, fiindca a tinut baiatul sa vina neaparat, el fiind si la botezul lui. Numai ca am auzit ca lui Adi Minune i-a adus Aurel al lui Caran, dintr-un clan din Bucuresti, cateva kilograme de droguri si s-au drogat impreuna si nu a reusit sa ajunga la mine. Am incercat sa il sun dar toate telefoanele le are inchise", a spus Leo de la Strehaia.

Manelistul Adi Minune a negat aceste acuzatii si a spus ca el nu se drogheaza si ca totul este in imaginatia lui Leo de la Strehaia. Scandalul dintre cei doi este departe de a se fi incheiat.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, duminică, 12 iulie 2009


Leave a Reply