Timisoara: Tanarul impuscat in cap era un hacker urmarit international



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Tânărul găsit împuşcat în cap în Piaţa Unirii din centrul Timişoarei era urmărit pentru piraterie informatică.

Poliţia a informat că tânărul se numeşte Kovacs Balogh şi era urmărit internaţional pentru că a comis infracţiuni IT în Ungaria. Acesta era căutat de Poliţia Maghiară de câteva luni şi s-a refugiat la Timişoara.
Poliţia a fost alertată de un verişor al tânărului, care l-a căutat fără succes acasă şi pe telefonul mobil. Pentru că acesta nu răspundea s-a solicitat autorităţilor să spargă uşa apartamentului în care locuia Balogh.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Sergiu Rus, tânărul a încercat să se otrăvească după care s-a împuşcat în cap. „Uşa apartamentului era închisă din interior. S-au găsit la faţa locului flacoane goale de medicamente dar şi un pistol în mâna persoanei decedate. Cercetările de la faţa locului au stabilit că tânărul este împuşcat în cap”, a declarat Rus. Criminaliştii au constatat că în apartament nu erau urme de răvăşire, cadavrul nu avea urme de violenţă pe el. Glonţul ucigaş a străpuns tâmpla dreaptă a tânărului care şi-a luat viaţa probabil din cauza problemelor judiciare pe care le avea. Surse judiciare au mai informat că tânărul a transmis mamei lui un mesaj pe telefonul mobil în care a spus că se va sinucide. Mesajul confirmă teoria sinuciderii conturată după analizarea locului în care a fost găsit trupul neînsufleţit.

Poliţia Timiş a transmis primele rezultate ale anchetei privind tânărul găsit mort acum câteva ore într-un apartament din zona centrală a Timişoarei.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Sergiu Rus, tânărul de 25 de ani a încercat să se otrăvească după care s-a împuşcat în cap. „Uşa apartamentului era închisă din interior. S-au găsit la faţa locului flacoane goale de medicamente dar şi un pistol în mâna persoanei decedate. Cercetările de la faţa locului au stabilit că tânărul este împuşcat în cap”, a declarat Rus.











Lasa un comentariu pentru acest articol


Leave a Reply