Criza de apa la Strandul Municipal Baia Mare



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Strandul Municipal Baia Mare este varianta cea mai la indemana pentru cei care nu isi permit sa plece in weekend in zonele de agrement de langa municipiu fie din cauza programului incarcat, fie a banilor. Prin urmare, baimarenii pot fi intalniti in numar destul de mare la strandul de langa Dealul Florilor, care s-a deschis in urma cu doua saptamani, dar care din pricina vremii capricioase a fost mai mult inchis.

Vremea buna pentru plaja a scos duminica, 28 iunie, din casa mai multe familii, dornice sa se racoreasca si sa se bronzeze. Regretul acestora a fost ca bazinul mare este gol, astfel incat adultii pot doar sa se balaceasca in apa pana la gat. Administratorii strandului au spus ca s-ar putea ca bazinul sa ramana asa multa vreme de acum incolo, precizand ca incasarile sunt prea mici pentru a acoperi costurile de umplere cu apa.

Edith Tokes, casier la strandul Baia Mare, a spus ca lumea vine mai mult sa faca plaja, iar incasarile nu sunt prea mari. ”Stam foarte slab avand in vedere ca bazinul mare nu are apa si nici nu va avea foarte repede din cauza costurilor mari cu alimentarea apei”, a declarat ea.

Intrarea la strand este de 5 lei de pe persoana, iar copiii sub 7 ani au gratuitate. Orarul este zilnic, de la ora 10.00 la 18.00. Administratorii au pus si niste conditii clare, astfel accesul in strand fara costum de baie este strict interzis. Nu doar nudismul, ci si tinuta topless este interzisa. De asemenea, nu se poate intra in incinta cu animale de companie si cu biciclete. De retinut ca intrarea la strand se face pe baza certificatului medical dermatologic, cel putin asa scrie afara, dar se pare ca aceasta nu este si o regula.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Banner



copiaza si pune-ti pe site




Lasa un comentariu pentru acest articol

In by Moroșanul, duminică, 28 iunie 2009


Leave a Reply