Cadavre şi resturi ale avionului Airbus A 330, găsite în Oceanul Atlantic



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Aviaţia braziliană a anunţat că echipele de căutare au găsit mai multe cadavre aparţinând pasagerilor zborului Air France dispărut luni deasupra Atlanticului, relatează AFP.

Potrivit purtătorului de cuvânt al aviaţei braziliene, Jorge Amaral, echipele de salvare au recuperat şi fragmente din epava avionului.

"În această dimineaţă am avut confirmarea faptului că în apa oceanului s-au găsit resturi şi corpuri care aparţineau zborului 447 al Air France", a declarat Jorge Amaral.

Oficialul militar nu a precizat câte cadavre au fost reperate şi/sau recuperate, nici dacă printre rămăşiţe s-ar afla şi cutiile negre ale avionului.


Corpurile a doi bărbaţi au fost recuperate din ocean, a anunţat aviaţia braziliană

Între timp, postul de televiziune CNN a dat informaţii potrivit cărora cadavrele a doi pasageri de sex masculin au fost recuperate din ocean de către aviaţia braziliană.

Potrivit corespondentului CNN, împreună cu cele două cadavre au fost recuperate o valiză, un rucsac ce conţinea un laptop, o mască de oxigen şi bilete de avion.

Potrivit paginii electronice a CNN, un vas care participa la operaţiunea de căutare a mai recuperat din ocean o valiză şi un scaun de avion.

Este prima descoperire fizică legată de cea mai misterioasă catastrofă aeriană din istoria companiei Air France. Cauza accidentului rămâne deocamdată un mister.


Aparatul, un Airbus A 330, a dispărut luni dimineaţă în Atlantic, cu 228 de persoane la bord, printre care o româncă.











Lasa un comentariu pentru acest articol


Leave a Reply