Buletin de presă 19.06.2009




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger






Infracţiuni rutiere

La Borşa
Poliţiştii au depistat în trafic ieri, în jurul orei 02.00, pe str. Victoriei, pe Nicoară R. de 23 de ani din Borşa. Tânărul conducea un autoturism deşi era sub influenţa alcoolului ( 0.82 mg/la alcool pur în aerul expirat). El a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice.

La Văleni, comuna Călineşti
Un echipaj de poliţie ce efectua serviciul de patrulare pe DJ 185 B a constatat că două autoturisme au fost abandonate în parcarea din faţa magazinului din localitatea Văleni iar cei care se aflau la volan au luat-o la fugă în momentul în care au observat poliţiştii. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un autoturism cu numere provizorii a căror valabilitate a expirat din 18 decembrie 2008 a fost condus de un minor în vârstă de 13 ani. Respectivul autoturism a tractat un altul la volanul căruia se afla Vasile G. de 28 de ani din Văleni care, la rândul său nu avea permis.

În ambele cazuri poliţiştii fac cercetări şi vor lua măsuri conform legii.

Evenimente rutiere

La Bârsana
Ieri dimineaţă, la ora 06.49, pe DJ 185 s-a produs un accident rutier. Ioan A. de 25 de ani din Vişeu de Jos conducea un autoturism spre localitatea Bârsana. A accidentat grav un pieton care s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nemarcat, fără să se asigure. Partea vătămată, Toader D. de 43 de ani din Bârsana a fost internată la spital.

La Săsar
Un băieţel de 4 ani din Baia Mare, fiind nesupravegheat, a fost accidentat de un autoturism. Copilul se afla în curtea unui imobil şi a ieşit în stradă în fugă, a traversat prin loc nemarcat şi a fost accidentat de un autoturism condus de Eugen M. de 39 de ani din Baia Mare. Minorul a fost transportat de urgenţă la spital unde a rămas internat.

În timp ce se demola o anexă au fost găsite cinci cartuşe

Poliţiştii de la Valea Chioarului au fost sesizaţi de către un localnic în legătură cu faptul că în timp ce efectua lucrări de demolare la o anexă din gospodărie a găsit cinci cartuşe cu glonţ. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că muniţia era în stare avansată de degradare. Cartuşele au fost ridicate în vederea expertizării. Poliţiştii continuă cercetările şi vor lua măsuri conform legii.

Un bărbat a decedat în urma unui incendiu

Poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi ieri în jurul orei 22,00 că într-un apartament de pe str. Cuza Vodă a izbucnit un incendiu. Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a găsit în apartament cadavrul unui bărbat: Constantin M. de 45 de ani. Incendiul a fost localizat şi stins de către pompieri. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este aprinderea unor materiale textile de la o ţigară. Urmează să se efectueze necropsia în vederea stabilirii cauzei morţii bărbatului.

Cinci persoane au suferit vătămări corporale în urma unei explozii

Ieri în jurul orei 22,53 poliţiştii de la Vişeu de Sus au fost sesizaţi că la sediul unei societăţi comerciale a avut loc o explozie urmată de un incendiu. Poliţiştii care s-au deplasat la locul unde s-a produs evenimentul au constatat că în incinta unei hale s-a produs o explozie la un cazan de depozitare şi uscare a rumeguşului. Cinci persoane au suferit arsuri la nivelul corpului şi au fost internate la spital. Incendiul a fost localizat şi stins de către pompierii din Vişeu de Sus. A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de a Muncă pentru continuarea cercetărilor.











Lasa un comentariu pentru acest articol


Leave a Reply