Buletin de presă 18.06.2009



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice

Judecătoria Vişeu de Sus a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Dănuţ Grigore T. de 33 de ani din Borşa. Suspectul, în 07 iunie, în jurul orei 21.25, a intrat în incinta Primăriei Borşa cu o sabie. Acolo el a adresat injurii şi ameninţări primarului şi viceprimarului motivând că Primăria a atacat cu apel o hotărâre judecătorească în care el era interesat. La faţa locului au fost dirijate două patrule, una de poliţie şi una de jandarmi.
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port ilegal de armă albă.

A condus fără permis şi a fost prins de poliţişti

Poliţiştii din Cerneşti l-au identificat în trafic pe Gabriel M. de 31 de ani din Groşii Ţibleşului. Bărbatul conducea un autoturism deşi permisul i-a fost ridicat în vederea suspendării. Crezând că poate scăpa, a prezentat poliţiştilor un permis de conducere fals. El s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere cu permisul suspendat, fals şi uz de fals.

Evenimente rutiere

La Tohat
Ieri dimineaţă, la ora 10.15 s-a produs un accident pe DJ 108A. Maria D. în vârstă de 84 de ani din Tohat s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat, fără să se asigure şi a fost accidentată de un moped condus de Marcela B. de 40 de ani din Sălsig. Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean unde a rămas internată.

La Şurdeşti
Ieri, în jurul orei 19.25, pe DJ 184, s-a produs un alt accident. Ioan R. de 30 de ani din Lucăceşti conducea spre Baia Sprie un autoturism înmatriculat în Anglia cu care tracta o remorcă. La ieşire dintr-o curbă a observat târziu o căruţă care circula în faţa sa, a virat brusc stânga pentru a evita coliziunea însă a acroşat-o cu remorca după care a ajuns în albia Râului Cavnic. În urma impactului, două persoane, care se aflau în căruţă, au suferit vătămări corporale. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La Ocoliş
Băimăreanul Ilie V. de 29 de ani conducea un autoturism înmatriculat în străinătate dinspre Baia Mare spre ocoliş. Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un morman de pământ de pe marginea drumului. Conducătorul auto şi o pasageră au suferit vătămări corporale şi au fost internaţi la spital.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările şi vor lua măsuri conform legii.












Lasa un comentariu pentru acest articol


Leave a Reply