Soţia i-a dat voie să-şi violeze fiica

Un bărbat de 42 de ani din Nurnberg, Germania, impreună cu soţia sa, Tanja (38), au convins-o pe fiica lor, in varstă de 12 ani, să facă sex cu tatăl ei. După luni în care bărbatul a continuat să întreţină relaţii sexuale cu fata lui, puştoaica a rămas însărcinată, dând naştere unei fetiţe, fapt ce a făcut să iasă la iveală cazul. Şi tatăl, şi mama au fost condamnaţi, zilele trecute, la închisoare.

Wolfgang R., tatăl abuziv, şi-a acoperit faţa la tribunal, când jurnaliştii încercau să îi facă poze

Calvarul fetei de 12 ani, pe care cotidianul german Bild a numit- o Clarissa, a început într-o seară de noiembrie, în anul 2007, când Wolfgang R. i-a spus soţiei lui, Tanja R. (38 de ani), că ar vrea să facă sex cu fiica lor. Femeia nici nu a stat pe gânduri şi a mers în camera copilei, unde s-a aşezat pe pat lângă ea şi i-a spus să se întindă şi să facă tot ce îi cere tatăl. Astfel, Wolfgang R. şi-a violat fata, acesta fiind doar “preludiul” unei drame incestuoase.


Cazul a ieşit la iveală după ce fata a născut

După acel moment, scenele teribile de sex dintre copilă şi bărbat au continuat, având loc de două ori pe lună, până când puştoaica a rămas gravidă şi a născut o fetiţă, în luna august a anului trecut. Atunci Clarissa le-a mărturisit medicilor că bebeluşa a fost concepută chiar cu propriul ei tată. Doctorii au alertat autorităţile şi cazul a ieşit la iveală.

Zilele trecute, Wolfgang R. a fost condamnat la şapte ani şi trei luni de închisoare, iar mama fetei, la 3 ani şi două luni, după ce femeia a declarat la proces că a fost de acord cu dorinţa soţului ei pentru că nu a vrut să se destrame familia. Pe lângă Clarissa, Wolfgang R. şi Tanja R. mai au trei copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani. Atât micuţii, cât şi fata abuzată au fost plasaţi într-un centru de plasament.


Leave a Reply