JOC – Site blocat de internautii care au vrut sa arunce cu pantofi in George W. Bush




Un joc inspirat de patania presedintelui amerian George W. Bush la ultima vizita in Irak, cand a fost atacat cu papuci de catre un jurnalist a facut senzatie printre internauti, dar a dus si la blocarea accesului pe site-ul pe care era gazduit.

Din cauza numarului mare de accesari, s-a depasit limita de trafic astfel incat cei care vor sa se amuze pe seama liderului de la Casa Alba trebuie sa se intoarca la jocurile clasice. Peste 1,4 milioane de jucatori au accesat site-ul in primele zile de la lansare.

Jocul Sock and Awe (sockandawe.com) a fost lansat de britanicul Alex Tew, dupa incidentul din Irak. Prin urmare, internautii au fost invitati sa il nimereasca pe liderul de la Casa Alba cu pantofii in cap. Denumit dupa campania militara a armatei SUA, Shock and Awe, prin care s-a realizat inlaturarea de la putere a liderului irakian Saddam Hussein, jocul ofera utilizatorilor 30 de secunde pentru a-l lovi pe George W. Bush cu un pantof in fata, in conditiile in care acesta se ascunde dupa pupitru.


Leave a Reply