Buletin de presă 28.05.2009



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger




Aproape 24 mc lemn de fag confiscat la Săpânţa

Poliţiştii din Săpânţa, în cooperare cu jandarmii, au desfăşurat ieri o acţiune silvică. În timpul desfăşurării acţiunii, a fost identificat Costel A. de 40 de ani din Seini care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 23.707 mc lemn de esenţă fag. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării predat în custodia Ocolul Silvic Sighetu Marmaţiei care va stabili şi valoarea amenzii ce va fi aplicată contravenientului.

Poliţiştii băimăreni au identificat trei bărbaţi care sunt cercetaţi pentru distrugere

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale, în urma activităţilor întreprinse, au identificat pe: Dănuţ S. de 29 de ani, Nicolae D. în vârstă de 25 de ani şi Valentin I. de 54 de ani din Baia Mare. În cursul anului trecut, acţionând independent, fiecare dintre suspecţi au provocat distrugeri la trei autoturisme ce erau parcate în municipiului Baia Mare. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Suspect de furt din auto identificat de poliţişti

Poliţiştii băimăreni l-au identificat ieri pe Daniel C. de 19 ani din Baia Mare, cunoscut cu antecedente penale care zilele trecute a sustras un CD player. Tânărul este cercetat pentru comiterea unui furt dintr-un autoturism cu un prejudiciu în valoare de 650 lei. Investigaţiile continuă cu suspectul în libertate pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale. Prejudiciul nu a fost recuperat.

S-au sustras două ATV uri din parcarea unui hotel

Ieri dimineaţă, poliţiştii borşeni au fost sesizaţi că din parcarea unui hotel situat pe str. Brădet au fost sustrase două ATV uri. Echipa care s-a deplasat la faţa locului a constatat că în parcarea hotelului erau parcate trei ATV uri asigurate cu lanţ şi lacăt. Hoţii au tăiat lanţul şi au sustras două dintre ATV uri în valoare de 40 000 lei. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Acţiune desfăşurată de poliţiştii din Borşa pentru prevenirea evenimentelor rutiere

Poliţiştii borşeni au desfăşurat ieri o acţiune cu scopul prevenii producerii unor evenimente rutiere. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate 14 contravenţii şi au fost aplicate amenzi în valoare de 1 380 lei şi a fost reţinut un permis de conducere în vederea suspendării. Poliţiştii l-au identificat în trafic pe Gavrilă G. de 19 ani din Borşa care deşi nu avea permis conducea un autoturism înmatriculat în Maramureş. Tânărul s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Neasigurarea la efectuarea manevrei de mers înapoi a fost cauza unui eveniment rutier

În seara zilei de 26 mai, pe str. Decebal din Borşa s-a produs un accident rutier. Gavrilă H. de 21 de ani din Borşa conducea un autoturism cu numere de Braşov. Nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a accidentat un minor în vârstă de 6 ani care se afla pe partea carosabilă. Copilul rănit a fost transportat la spital unde a rămas internat. Poliţiştii au constatat că bărbatul era sub influenţa alcoolului (0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice. Cercetările continuă şi la final vor fi luate măsuri conform legii.

S-a electrocutat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri

Poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi aseară că un băiat din satul Nistru a căzut de pe un stâlp de la reţeaua electrică. Echipa care s-a deplasat la faţa locului a constatat că S. L. de 17 ani din Nistru a urcat pe un stâlp de la reţeaua electrică şi a atins firele de înaltă tensiune. Tânărul s-a electrocutat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri. El a fost transportat cu ambulanţa la spital unde a rămas internat. Poliţiştii continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul


Leave a Reply